sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Estehirmut!

Äiti, pikkusiskoni Essi ja Essin poikaystävä tulivat kyläilemään ja pitihän sitä tallillekin mennä ja Essi kameranvarteen ;) Oli kamalan kuuma, mut en yleensä ratsasta kuumaan aikaan keskellä päivää joten ajattelin että Veller yhden kerran kestää. Laittelin jäbän kuntoon, suihkin ötömyrkkyä, joka ei tosin ratsastaessa auttanut yhtään vähentämään ötöjä. Tai jos auttoi, niin en halua ajatella mikä parvi siinä ympärillä ilman myrkytystä ois. Meillä on käytössä Naf Off Deet-merkkistä suihketta.

Ensin alkuverkkailua, kevyttä ravia kahdeksikolla. Veller oli paljon parempi nyt oikealle mitä viimeksi, tai siis oli nyt ihan normaali. En sitten tiedä mikä viime tunnilla siellä oikealla niin kovin häiritsi ettei taipunut eikä asettunut sinne millään. Nyt oli hyvä, ja hyvä että oli vain joku ohimenevä kenotusilmiö :)








Sitten muutama loikka alle! Essi otti videotakin, mutta sen laatu oli niin huono etten laita sitä tähän.. Tärisee ja on epäselvä. Veller pudotti tänään aika paljon, lopussa sitten selvisikin miksi. Estehän ei ole korkea, ehkä jotain 30cm. Mutta kun Essi meni loppukäynnit, Veller päästi tosi isot pissat. Hän on niin nöyrää poikaa, ettei kesken työn vissiin kehtaa pysähtyä pissalle ja kyllähän semmonen pidättäminen nyt häiritsee työntekoa. Oivoi :) Mut muutamat hypyt oli ihan hyviä, en sinne selkään näe miten hyppää mut tässä yhdessä kuvassa ainakin melko korkealta :D




Loppuravit meni kivasti ja rennosti, hienosti venyttää iso mies eteenalas :) Eikä tuo takapään käyttökään ihan olematonta ole. Veller sai viileän huuhtelun, tarjosin sille mysliä ja biotiinia sekä elektrolyyttinesteen laitoin juomakuppiin muttei se sitä sieltä juonut ;p Pitänee jatkossa vaan laittaa elektrolyytit ruoan joukkoon. Veller pääsi takas laitumelle, mutusteli siellä männynhavuja ja kaukana jyrähtelikin. Ehkä saivat viilentävän sateenkin vielä myöhemmin.

4 kommenttia:

  1. Hei, lainaan blogiini tämän postauksen viimeistä kuvaa, jossa hevosesi venyttää itseään eteen-alas. Laitan blogisi osoitteen kuvan viereen. Sopiiko? Osoite: http://teamsuokkipojat.blogspot.com/
    PS. Aivan upea blogi, alan seuraamaan! Minua kovasti ihastuttaa tämmöiset raskastekoisemmat hevoset. Päivittelehän!

    VastaaPoista
  2. Ohops, en ole huomannutkaan tätä kommenttia! Lainaa toki! Kun on kuitenkin joku maininta mistä kuva on lähtöisin niin asia ok :)

    VastaaPoista
  3. Kivan näkönen! Siin on samaa näköö ku meijän hevoses.http://www.sukuposti.net/hevoset/alba-ii/galleria/212397

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) Näköjään olikin värin suhteen samaa, kroppa ja yleinen ulkonäkö ei sit ihan enää täsmääkkään :)

    VastaaPoista