perjantai 1. toukokuuta 2015

11.4. Irtoilukuvia osa II sekä random-kuvia vähän sieltä ja täältä.

Mitään ratsastuskuvia ei varmaan kovin helpolla tänne tuli kun työt ja perhe-elämä haittaa harrastusta sen verran että tuntuu jotenkin mahdottomalta sopia kenenkään kanssa mitään kuvaussessioita. Napsin itse noita kuvia milloin mistäkin tilanteesta ja latailen tänne, eiköhän sekin ole jotain :)

Ollaan pörräilty kentällä ja tehty perusjuttuja, käyty vähän maastoilemassa ja olen myös käynyt ihan vaan harjailemassa ja seurustelemassa Eevin kanssa. Ihana, ihana poni








Muutama kuva irtojuoksutuksen jälkeen kun sain päähäni käväistä selässä :)
Melko pöljän mallinen :D


Äiti räpsäs kuvan kun oli ponia katsomassa ponin ollessa
mulla toista päivää. Äitini kuvaajanlahjat tietäen pyysin vain,
että katsoo meidän olevan ihan kokonaisena kuvassa, ettei
puutu jalkoja. Niin noh, ei puutu ei.. :D




 

Juliuskin on käynyt ponin selässä muutaman kerran! Kolmannella kerralla tosin oltiin jo siinä pisteessä, ettei äiti saanut enää taluttaa... Jos vähänkään meinasin ohjasta ottaa kiinni, tuli selästä tiukka käsky "äiti ei ota kii!" No en sitten ota!







Maastolenkiltä 26.4.

Eilen oltiin 1h 15min kävelylenkillä yhden valjakkoshettiksen kanssa, se oli siis kärryillä mukana. Kaverin kanssa on paljon mukavampaa tehdä noita kävelylenkkejä, yksin on jotenkin puuduttavaa kun se matka ei vaan tunnu etenevän. Tosin Tiikerin matka eteni sen verran reippaasti käynnissäkin, että sen kanssa käyntilenkitkin oli kivoja :) Pitäisi vaan useammin kävelylenkkejä harrastaa (ihan vaikka itsekin jalkaisin mukana...) kun nehän on kunnonkohotuksen kannaltakin tosi tärkeitä.

Eevillä on suhteellisen vähän maastoiltu yksin, vissiin yhtenä kesänä vähän enemmän sen ollessa kesäponina yhdellä tytöllä. Se tuntuu jännittävän vähän kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Kerran maastossa laukatessa ihan hiukan vaan yritti ryöstää ja viskeli päätään ponipukkeja nakellen ;) Mut ei haittaa, oli aika huvittavaa lähinnä. Kohtuu maastovarma se kuitenkin on, ainakaan henkilö-  ja pakettiautoja se ei pelkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti