sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Huono ihminen pitää päivitystaukoa.

Kyllä.. On monesti pitänyt kirjoittaa ettei ole tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista. Jostain syystä vaan aina kirjoittelut jääneet vaikka koneella onkin tullut päivystettyä. Mutta jos nyt koosteena vaikka viimeiseltä kolmelta viikolta tapahtumat.

Humputeltiin ilman satulaa paljon, ollaan kärsitty vesisateesta, Voittoa on tullut ajettua, sairastin pienen flunssanpoikasenkin joka ei edelleenkään ole kahden viikon jälkeen täysin poistunut ja viikko sitten Veller tiputti jälleen oikean takakenkänsä. Siispä ei ratsasteta nyt. Myös vtj kenkä on vähän irrallaan, löysä tms. Ell on tulossa joko huomenna maanantaina tai keskiviikkona rokottamaan Vellerin, saan Domoa tai ainakin reseptin siihen. Ja sitten kun on Domo taskussa, voin pyytää jonkun kengittäjän paikalle.

Tänään sovittelin Vellerille uusia suojia jotka tilasin täältä: http://www.smartriders.fi/suojatjapintelit.html

Suojat on tuommoset ihan perustavalliset, vähän jotain nahkayksityiskohtia. Suojissa lukee kokona L, mutta ne kyllä vastaa Suomen mittapuussa kokoa XL ja sivuiltakin ihan x-fullina tilattu :) Ehkä ne sais olla tarrojen osalta vähän suuremmat vielä, nyt saan kiskoa kaikin voimin että saan ne sen verran hyvin kiinni ettei sit käytössä jää suojat matkan varrelle.


T de T etusuojat

T de T takasuojat


Ei ole Vellerillä kovin kova kiirus kasvattaa talvikarvaa :)


Oon nyt siis vaan harjaskellut Velleriä, tai jos on ollut sellaiset työvuorot ettei oo ehditty Voittoakaan ajamaan niin en ole välttämättä käynyt tallilla ollenkaan. Mulla tulee kuitenkin tallireissusta edestakas 40km ajoa eikä tuo bensakaan niin halpaa oo ;p Omaan autoon kun vielä pitää tankata E5:ta joka on kalliimpaa. Tai no tankataan me sitä toiseenkin autoon vaikka siihen saiski sitä eekymppiä laittaa, mut uskotaan huhupuheita että se on kakkaa eikä siis sitä käytetä ollenkaan.

Tallille kotiutui kesälomilla ollut minishettisori Polle tuossa jokunen tovi sitten. Hän on aivan hurmaava! Polle viettää yöt sisällä Porren ja Kalilein kanssa ja tarhaa päivät niiden kanssa myös. Pollella on säkäkorkeutta huimat 82cm eikä näinollen ole siis missään "oikeassa" käytössä. Tässä vielä Pollestakin yksi kuva jonka tänään räpsäisin, hän päivysti PPK:n pihatossa.


3 kommenttia:

  1. Hevosmarkkinoilla oli myynnissä musta minishettisori, arvaa oisko tehnyt mielie ostaa.. ;)

    VastaaPoista
  2. Komea hevonen tämä Veller, hieno kuva siitä tuo toiseksi alin!

    VastaaPoista
  3. Oi <3 Nuo miniatyyrit on kyllä ihan kivoja piristeitä.

    Veller kiittää kehuista!

    VastaaPoista