lauantai 3. syyskuuta 2011

Hevoisesittelyä.

..ja samalla voin kertoa pienen esittelyn tallistakin.

Veller siis asustaa Auran Karviaisissa, puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta Tarun tallissa, tai oikeastaan pihatossa jos tarkkoja ollaan. Hevosia pihassa on tällä hetkellä neljä, kolme Tarun omaa sekä minun Vellerini. Tallissa on viisi karsinaa, pihassa kaksi pihattoa tarhoineen sekä vielä tuloillaan kolmaskin pihatto. Kenttää ei vielä ole, mutta sen teko on suunnitelmissa ja kovasti Taru on toivonut että semmoisen talveksi saisi. Maastojakin löytyy, itse en ole vielä niitä käynyt sen kummemmin koluamassa kun en ole kartasta katsonut minne suuntaan olisi viisainta lähteä. Ollaan siis lähinnä tehty pieniä edestakas-reissuja tai käyty metsässä. Peltoja on ympärillä ja niissä saa ratsastaa viljanpuinnista aina kevääseen asti.

Varusteille ja rehuille on tilava, lukittava lämmin varustehuone jossa myös tilaa hevoselle esim. kengitystä tai ell-käyntiä varten. Veller tosin ei sinne mahdu... Sinne mahtuu vain normaalin kokoiset hevoset ;)

Tarun sivut: http://www.blondiponi.net/



2/3 Tarun hevosista oli ihan vastaanottavaisia kameralle tuossa yhtenä päivänä, joten laitan heistä nyt muutaman kuvan tähän, sekä linkit Sukupostiin.


Tämä on Porre, 1997 syntynyt suomenhevosruuna,
Tarun omana toukokuusta 2006.

Porre on toiminut ravurina vuoteen 2008 asti, kisannut koulua aluetasolla heC-heB sekä kokeillut myös pienimuotoisesti matkaratsun uraa. Porre on kouluratsuna erittäin näyttävä, pitääkin kovasti toivoa että mystinen könkkävaiva paranee ja Pörri pääsee vielä kouluradoille loistamaan!

Sukupostissa: http://www.sukuposti.net/hevoset/porre/126615




Tämä on Kalilei, 1999 syntynyt suomenhevosruuna,
ollut Tarulla toukokuusta 2010.

Kalileillakin on ravitausta, tänä päivänä se tosin toimii seuratason koulutykkinä sekä erinomaisena matkaratsuna :) Kalileille käy kaikki, se on ongelmaton ja täysin maastovarma.
Siihen pätee ehkä parhaiten sanonta
"koko perheen suomenhevonen".

Sukupostissa:
http://www.sukuposti.net/hevoset/kalilei/42634



Kalilei ja Porre.


Kalilein ja Porren lisäksi Tarulla on vielä vuonna 2009 syntynyt suomenhevosori Mäntymäen Voitto. Voittoa ei huvittanut kuvaukset joten hänestä lisätään kuvat myöhemmin kun sellaisen tarpeeksi edustavan saa :) Voitto on mutkaton miehenalku, todella viisas kaksivuotias! Olemme sen kanssa tehneet puolen tunnin/n.5km ajolenkkejä 4-5 kertaa viikossa ja kaikki on sujunut todella hienosti! Isona Voitosta on tarkoitus tulla Tarulle kisaratsu kouluradoille, tulevaisuus näyttää miten pitkälle liikkeet riittävät :)

Voitto Sukupostissa: http://www.sukuposti.net/hevoset/mantymaen-voitto/924184

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti