tiistai 20. marraskuuta 2012

Käynnissä pihasta lenkille!

Luksusta, jo kolmas päivä peräkkäin tallille ja ratsastamaan

Tosin tänään menin sen verran myöhemmin että oli aiheellista kaivaa heijastimia esiin vähän enemmänkin kuin vain liivin verran. Liivihän mulla on syksystä kevääseen aina maastossa, oltiin sitten aamulla tai päivällä liikkeellä.


Siinä hienosti kuvattuna meidän heijastinarsenaali. Taustapiruna näkyy meidän keltaisetkin heijastimet muttei ne ole käytössä ollenkaan kun pinkit on paljon kivemmat ;) Eikä vähiten tuon ihanan tähtiheijastimen takia joka komeilee Vellerin hännässä :)

Oltiin 45min maastossa ja otsikossa mainittu käynnissä lähteminen oli ihan mainitsemisen arvoinen seikka kun jätkä on tuossa nuo pari edellistä kertaa lähtenyt suoraan siihen omaan pikkupikkuraviinsa kun olen selkään päässyt ja liikkeelle ollaan lähdetty. Veller muuten on näinä kaikkina kolmena päivänä seissyt paikallaan kun olen kiipustanut selkään! Se kehitti ikävän tavan jo keväällä tuon ratsautumisen suhteen että olin ihan yllättynyt kun jätkähän lauantaina odotti että saan pyllyni satulaan :) Pientä parantamista vielä on sen suhteen, että satulaan istumisen jälkeen se ei malta odottaa liikkeellelähtöpyyntöä, mutta iso edistys on jo tuo että se sentään antaa kiivetä sinne rauhassa. Ei siis oo kaikki vanha oppi täysin unohtunut :)

Maastolenkki sujui kivasti, käytiin taas eri reiteillä, siihen kuului sekä pelto- että metsätietä ja oli kivaa :) Suurimmaksi osaksi käveltiin, vähän tuo tykkäs ravilla sipsutella mut muuten siis ihan rauhalliseen tahtiin mentiin. Hoitelin Vellerin lenkin jälkeen vielä takas tarhaan ja toivon että jaksan huomenaamulla herätä ajoissa jotta ehdin ensin ulkoiluttaa äidin koirat (5kpl) ja sen jälkeen menisin tallille, jotta olisin ajoissa takaisin sieltä että äiti pääsee klo13 maissa lähtemään töihin. Katotaan kui ämmän käy! Itseni nimittäin :D

12 kommenttia:

  1. Ihanat heijastimet teillä! (: varsinkin tuo häntä on aivan ihana!

    VastaaPoista
  2. Mistä tuo häntäheijastin on? Hauska :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, mä en muista ollenkaan sähköpostiosoitetta tai edes nimeä :( Eräs yksityishenkilö noita teki (tekee?) ja häneltä tilasin viime talvena tuollaisen. Se on kyllä aikas ihana :)

      Poista
  3. Nyt lähti pinkit heijastimet tilaukseen ;) tuo häntäheijastin olis hieno myös, kerro jos muistat mistä/keneltä niitä saa :) tai saisko siitä lähikuvaa, jos ehtisi itse askartelemaan...Onko tuo pinkki kypäräheijastinkin Hööksiltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki kypäräheijastin ja nilkoissa olevat samanlaiset, mutta pienemmät, on itseasiassa Hurtta-merkkiset koiraheijastimet :D

      Heijastimessa on hännän ympäri joustava nauha tarraiinnityksellä ja siitä lähtee kolme nauhaa joissa nuo tähdet on kiinni. Tähtien taustana on pinkkiä verkkomaista kangasta.

      Poista
  4. Aaa noi tähdet on niin makeet, tahtoo! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilkase ylempää kuvaus ja pistä askarrellen ;)

      Poista
  5. Vellerille sopii hyvin pinkki, söpöyshuippu !:) Mäki kaipailisin vähän tarkempaa kuvaa tosta häntäheijastimesta, heiluuko noi tähdet "irtonaisina" vai mitätähhäh ? Samanmoinen, esim. sydänkuviolla vois olla aika pähee ;)

    VastaaPoista
  6. No toi häntäheijastin ainakin kiinnittää huomiota! :)

    VastaaPoista
  7. Ihana toi häntä juttu :)

    VastaaPoista