torstai 12. heinäkuuta 2012

Ratsastuskuvia :)

Heipä vain.

Oma tietokoneeni on jo pitkään ollut korjausreissulla, nyt sain siskopuoleni koneen muutamaksi päiväksi käyttööni ja purin kamerasta vähän ratsastuskuviakin joita otin tuossa kesäkuun lopulla kun Jutta oli Vellerin kanssa tunnilla.

Veller voi hyvin, se liikkuu kutakuinkin 2-4 kertaa viikossa lähinnä kentällä. Oma muuttoni lähestyy, kävin tänään katsomassa asuntoa ja muutan siihen 1,5 viikon kuluttua. Riippuen Vellerin suosiosta, se tulee joko aiemmin tai sitten vähän myöhemmin perässä. En jätä sitä seisomaan tyhjänpantiksi yksinään tuonne jos joku käy sillä kerran-kaksi viikossa jotain tekemässä, siinä tapauksessa otan sen pikemmin Laitilaan ja käyn sitä itse sitten kävelyttämässä ja muuten vaan rapsuttelemassa.

Mutta tässä näitä kuvia, Veller on hiano :)













10 kommenttia:

  1. Hui miten isolta se näyttää!

    Mutta hieno on! :)

    http://thisisstoryaboutlove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on 175cm korkea et ei nyt ihan matalimmasta päästä :) Siihen tietty lisäks tuo perushevosta astetta muhkumpi olemus.

      Poista
  2. On se vaan hieno! :) Oletko edelleen etsimässä tälle, turusta vuokraajaa ? kunnes olet taas itse siinnä jamassa että voit ratsastaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Periaatteessa joo, periaatteessa en.
      Mä olen muuttamassa Laitilaan tässä 1,5vk päästä. Veller kyllä jää Turkuun mutta on tulossa perässä sitten viimeistään kun pääsen itse taas ratsastamaan kunnolla. Riippuu vuokraajien käymisistä miten pian. Jos sillä käydään sen 1-2 kertaa viikossa, tulee aiemmin ja mä sitten itse vaikka rapsuttelen ja käyn vaunutalutuslenkillä kunnes pääsen taas selkään koska Vellerille ei sovi se, että se unohdetaan tarhaan seisomaan. Se tykkää niin paljon että sen kanssa ollaan.

      Jos taas vuokraajat käy niin että Vellerillä on viikossa enemmän aktiviteetteja kuin vapaapäiviä, niin se on Turussa tässä tapauksessa pidempään.

      Poista
  3. Oiiiii, Vilpertti on saanut ratsuharjan. Sopii erinomaisen hyvin sille!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kestäny enää kattoa sitä sen ripsurapsulirua :D

      Poista
  4. Siis voi taivas, tuo hevonen on vaan niin komea!!
    (jos se on joku aamu kadonnut, niin olen luultavasti käynyt varastamassa sen)

    VastaaPoista
  5. Ettei vaan olis muhkea torinheppa(; hieno hevonen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ole tori vaan ihan Eestin Raskas Vetohevonen. Voipi ihan nimitiedoilla asian tarkastaa Hippoksesta ja vaikka Sukupostistakin. Skannaanko kenties passinkin blogiin ;)

      http://www.sukuposti.net/hevoset/veller-ii/581020

      http://heppa.hippos.fi/heppa/horse/HorseBasic.html ja sinne Veller II

      Poista